Numer: 15 (678)
Data wydania: 12.04.05
Witam, nazywam się Marceli Buczek. Mój pierwszy krzyk usłyszano 29 marca o godz. 10.50. Kiedy się urodziłem miałem 55 cmważyłem 3320 g. Jestem synkiem Magdaleny i Tomasza, ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Nędzy.
Cześć! Mam na imię Weronika. Przyszłam na świat 7 marca o godz. 13.35. Ważyłam 4600 g i miałam 60 cm. Moimi rodzicami są Barbara i Bogusław Antończykowie. Jestem ich drugim dzieckiem, po Adamie, który ma 5 lat. Mieszkamy w Rogowie.
Cześć! Nazywam się Oliwia Klima. 28 marca był jednym z najszczęśliwszych dni w życiu moich rodziców Małgorzaty i Marka. Wtedy bowiem, o godz. 19.45, przyszłam na świat! Ważyłam 2750 g przy długości 55 cm. Mieszkamy w Brzeźnicy.
Nazywam się Maja Żurek. Zegar wskazywał godzinę 19.20, kiedy 25 marca przyszłam na świat. Ważyłam 3440 g i miałam 56 cm. Moimi rodzicami są Katarzyna i Sebastian. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Kuźni Raciborskiej.
To ja, Szymon Mrowiec. Przyszedłem na świat 3 kwietnia o godz. 23.45. Ważyłem 2780 g i miałem 54 cm. Mama Aneta i tatuś Grzegorz są uszczęśliwieni! Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Szonowicach.
Cześć! Nazywam się Oliwia Klima. 28 marca był jednym z najszczęśliwszych dni w życiu moich rodziców Małgorzaty i Marka. Wtedy bowiem, o godz. 19.45, przyszłam na świat! Ważyłam 2750 g przy długości 55 cm. Mieszkamy w Brzeźnicy.