Noworodki
53 cm i 3650 g. W domu czeka na mnie rodzeństwo: 11-letnia siostra Ola i 9-letni brat Mateusz. Witajcie! To ja, Nicola, córeczka Marioli i Piotra Pielów, ich pierwsze dziecko. Przyszłam na świat 28 kwietnia o godz. 13.43. Ważyłam 2690 g i miałam 53 cm. Mieszkam z rodzicami w Rydułtowach. Mam na imię Patryk. Przyszedłem na świat 2 maja o godz. 11.00. Ważyłem 5270 g i miałem 61 cm. Moimi rodzicami są Barbara i Wojciech Tanżynowie. Jestem ich drugim dzieckiem. Z moich urodzin ucieszyła się też moja 5-letnia siostra Wiktoria. Mieszkamy w Raciborzu. Witam, nazywam się Natalia Gajdeczka, jestem nową mieszkanką Raciborza. Pierwszy mój krzyk usłyszał świat 7 maja o godz. 22.45. Miałam 55 cm i ważyłam 3100 g. Jestem córką Beaty i Bogusława. Mam dwie siostry: 7-letnią Paulinę i 3-letnią Zuzannę. Świat przywitał mnie 6 maja o godz. 8.52. Nazywam się Michał Sowa. W dniu narodzin miałem 57 cm i ważyłem 3820 g. Jestem synkiem Beaty i Andrzeja. Mieszkamy w Wodzisławiu Śl. Witajcie! To ja, Emilia! Mój pierwszy krzyk usłyszano 4 maja o godz. 11.05. Kiedy się urodziłam miałam 52 cm i ważyłam 2950 g. Jestem córeczką Moniki i Mariusza Breuerów, ich drugim dzieckiem. Mam braciszka - 18-miesięcznego Aleksa. Mieszkamy w Raciborzu. Witajcie! Przyszedłem na świat 9 maja o godz. 20.10. Ważyłem 2670 g i miałem 52 cm. Moja mama Sylwia i tatuś Andrzej Tomalowie są uszczęśliwieni! W domu czeka na mnie 10-letnia siostrzyczka Ola. Mieszkamy w Rudzie Kozielskiej. Nazywam się Amelia Sadło. Jestem córeczką Anny i Daniela, ich pierwszym dzieckiem. Oczka otworzyłam po raz pierwszy 9 maja o godz. 22.30. Ważyłam 3600 kg przy długości 54 cm. Mieszkam w Baborowie.