Numer: 21 (684)
Data wydania: 24.05.05
To ja, Dawid Kretek. Jestem synkiem Ewy i Mariusza, ich drugim dzieckiem, po Wiktorii, która ma 7 lat. Przyszedłem na świat 9 maja o godz. 17.15. Miałem 3280 g i 54 cm. Mieszkamy w Raciborzu.
Nazywam się Pascal Lamla. Zegar wskazywał godzinę 21.25, kiedy 9 maja przyszedłem na świat. Ważyłem 3400 g i miałem 57 cm. Moimi rodzicami są Daria i Łukasz. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Borucinie.
Mam na imię Patryk. Przyszedłem na świat 10 maja o godz. 8.50. Ważyłem 2760 g i miałem 52 cm. Moimi rodzicami są Małgorzata i Edward Luda. Jestem ich drugim dzieckiem. Z moich urodzin ucieszył się też mój 4-letni brat Dawid. Mieszkamy w Raciborzu.
Witajcie! To ja, Wiktoria, córeczka Sylwii i Ernesta Deryło, ich drugie dziecko. Przyszłam na świat 9 maja o godz. 1.55. Ważyłam 3100 g i miałam 52 cm. Mieszkam z rodzicami i 4-letnią siostrą Pauliną w Raciborzu.
Witajcie! Mój pierwszy krzyk usłyszano 10 maja o godz. 4.30. Kiedy się urodziłem miałem 52 cm i ważyłem 3200 g. Jestem synkiem Iwony i Szymona Kampków, ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Kornowacu.
Cześć! Jestem synkiem Gabrieli i Klaudiusza Kocemów. Oczka otworzyłem 10 maja, kiedy na zegarze wybiła 10.40. Miałem 57 cm i 4100 g. Mieszkam w Nędzy.
Witam, nazywam się Adam Kądzioła, jestem nowym mieszkańcem Raciborza. Pierwszy mój krzyk usłyszał świat 12 maja o godz. 14.55. Miałem 56 cm i ważyłem 3150 g. Jestem synkiem Anny i Michała, ich pierwszym dzieckiem.
Świat przywitał mnie 14 maja o godz. 16.10. W dniu narodzin miałem 55 cm i ważyłem 3040 g. Jestem synkiem Angeliki i Rafała Sandurskich, ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Polskiej Cerekwi.
To ja, Janek Flegel. Jestem synkiem Gabrieli i Andrzeja, ich drugim dzieckiem, po Matueszu, który ma 4,5 roku. Oczka otworzyłem po raz pierwszy 15 maja o godz. 9.00. Ważyłem 3180 kg przy długości 55 cm. Mieszkam w Raciborzu.
Witajcie! Mam na imię Emilka. Przyszłam na świat 15 maja o godz. 19.45. Ważyłam 3 kg i miałam 53 cm. Moja mama Marzena i tatuś Daniel Nowakowie są uszczęśliwieni! Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Raciborzu.