Numer: 13 (133)
Data wydania: 27.03.02
- Cześć, nazywam się Nataniel Dzierżawa. Świat przywitał mnie 3 marca o godz. 2.20. Moje wymiary: 54 cm i 3100 g. Jestem pierwszym dzieckiem Urszuli i Arkadiusza z Wodzisławia Śl.
- Mam na imię Daniel, mieszkam w Bełku. Urodzinki będę obchodził 7 marca, bo urodziłem się tego dnia o godz. 15.00. Moje wymiary: 54 cm i 3000 g. Jestem pierwszym dzieckiem Joanny i Adama Warzechów.
- Cześć, nazywam się Kamil Azeri. Oczka przetarłem 8 marca o godz. 7.45. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 59 cm i 3600 g. W domu, w Pszowie, zamieszkam z rodzicami: Beatą i Larbim Azeri oraz moim braciszkiem, który ma na imię Salim.
- Mam na imię Marta, urodziłam się 7 marca o godz. 9.10. Po urodzeniu ważyłam 3100 g i miałam 53 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Mireli i Henryka Gruszków z Jastrzębia Zdroju.
- Mam na imię Beata, na świat przyszłam 5 marca o godz. 21.00. Po urodzeniu miałam 55 cm i ważyłam 3400 g. Jestem pierwszym dzieckiem Magdaleny i Krzysztofa Łusków z Wodzisławia Śl.
- Cześć, nazywam się Emilia Kuczera, jestem mieszkanką Rogowa. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 8 marca o godz. 13.10. Moje wymiary: 56 cm i 2800 g. Jestem pierwszym dzieckiem Bożeny i Jarosława Kuczerów.
- Witam! Nazywam się Aleksandra Krasek. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 8 marca, kiedy na zegarze wybiła 14.20. Moje wymiary: 54 cm i 3400 g. Buziaczki dla rodziców: Joanny i Michała oraz braciszka Bartosza. Mieszkamy w Odrze.
- Urodziłam się 6 marca o godz. 14.50. Rodzice wybrali dla mnie imię Klaudia. Po urodzeniu ważyłam 3500 g i mierzyłam 56 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Beaty i Daniela Skibińskich z Wodzisławia Śl.
- Nazywam się Daniel Kierc, jestem nowym mieszkańcem Wodzisławia Śl. Oczka otworzyłem 6 marca o godz. 13.35. Moje wymiary: 56 cm i 3800 g. Jestem synem Moniki i Dawida Kierców.
- Mam na imię Aleksandra. O tym, że dobrze już być na świecie przekonałam się 9 marca o godz. 9.30. Moje wymiary: 55 cm i 3100 g. Jestem pierwszym dzieckiem Agnieszki i Mariusza Pietryszynów z Rybnika.
- Cześć! Urodziliśmy się 28 marca, ja - Jowita o godz. 13.55, a mój braciszek Kacper o 14.15. Urodziłem się później, ale jestem większy, mówi Kacper, ważę 2700 g i mam 54 cm, a moja siostrzyczka waży 2500 g i ma 50 cm. Nasi rodzice to Sabina i Adam Sobalowie z Czernicy.
- Cześć, mam na imię Wojtek. Mama usłyszała mój krzyk 8 marca o godz. 0.35. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 58 cm i 3700 g. Jestem synem Honoraty Stelmaszczyk - Stawowy i Grzegorza Stawowy z Jastrzębia. W domu czeka już na mnie siostrzyczka Zosia.