Fotonowinki
Witam! Mam na imię Dominik. Świat przywitał mnie 14 lipca o godz. 4.35. Moje wymiary: 54 cm i 3000 g. Jestem pierwszym dzieckiem Magdaleny i Dawida Wala z Wodzisławia Śl.
Mam na imię Piotr, mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 19 lipca, kiedy na zegarze wybiła 9.40. Moje wymiary: 55 cm i 3650 g. Jestem pierwszym dzieckiem Dariusza i Agnieszki Konieczny z Pszowa.
Cześć, mam na imię Daniel, urodziłem się 19 lipca o godz. 19.20. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 52 cm i 3050 g. Jestem pierwszym dzieckiem Hanny i Damiana Białek z Pszowa.
Dzień dobry, urodziłem się 23 lipca o godz. 7.20. Jestem synem Justyny i Mirosława Błachut z Pszowa. Swojego imienia nie mogę Wam jeszcze zdradzić, bo sam go nie znam. Moje wymiary: 54 cm i 3300 g.
Nazywam się Nicola Kajor. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 19 lipca o godz. 17.55. Moje wymiary: 53 cm i 2750 g. Buziaczki dla rodziców: Anety i Marcina z Rydułtów.
Cześć, mam na imię Anna. Urodziłam się 17 lipca o godz. 14.45. Moje wymiary: 56 cm i 3000 g. Jestem pierwszym dzieckiem Marii i Grzegorza Brożek z Połomi.
Nazywam się Szymon Jęczmionka. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 18 lipca o godz. 16.05. Moje wymiary: 49 cm i 2100 g. Jestem pierwszym dzieckiem Kaliny i Dariusza z Wodzisławia Śl. – Zawady.
Dzień dobry, mam na imię Kamil. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 23 lipca o godz. 23.40. Moje wymiary: 58 cm i 3400 g. Moi rodzice to: Rafał i Joanna Margiciok z Rydułtów. Jak podrosnę, to będę się bawił z moją siostrzyczką Patrycją.
Cześć, nazywam się Natalia Dzierżęga, urodziłam się 23 lipca o godz. 17.25. Po urodzeniu mierzyłam 56 cm i ważyłam 3300 g. Jestem pierwszym dzieckiem Żanety i Leszka z Wodzisławia Śl.
Witam, nazywam się Klaudia Studzizur. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 22 lipca o godz. 10.10. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 58 cm i 4200 g. Buziaczki dla rodziców: Katarzyny i Radosława z Jastrzębia oraz mojego rocznego braciszka Denisa.
Mam na imię Jakub. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 22 lipca o godz. 20.40. Moje wymiary: 60 cm i 3700 g. Buziaczki dla rodziców: Anity i Mariusza Tokarczyk z Rybnika.
Witam! Nazywam się Magdalena Tomanek, jestem nową mieszkanką Lubomi. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 22 lipca, kiedy na zegarze wybiła 13.50. Moje wymiary: 57 cm i 3700 g. W domu zamieszkam razem z rodzicami: Heleną i Florianem oraz moimi braćmi: Mateuszem i Józefem.