Fotonowinki
Cześć, mam na imię Nicola, urodziłam się 9 października o godz. 11.40. Moje wymiary: 57 cm i 3350 g. Jestem pierwszym dzieckiem Justyny i Mariusza Matuszek z Wodzisławia - Zawady.
Nazywam się Wiktoria Helis. Świat przywitał mnie 8 października o godz. 12.40. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wymiary: 55 cm i 3450 g. Buziaczki dla rodziców: Heleny i Andrzeja z Niewiadomia.
Mam na imię Jakub, świat zobaczyłem po raz pierwszy 9 października o godz. 22.15. Moje wymiary: 53 cm i 3650 g. Moi rodzice to: Tomasz i Barbara Jośko z Radlina.
Cześć, jestem synem Małgorzaty i Aleksandra Pysznych z Rydułtów. Swojego imienia nie mogę Wam jeszcze zdradzić, bo sam go nie znam. Urodziłem się 10 października o godz. 9.58. Moje wymiary: 52 cm
i 3300 g.
Witam, nazywam się Jakub Jan Pałcik. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 3 października o godz. 12.40. Moje wymiary: 49 cm i 2800 g. Pozdrowienia dla rodziców: Małgorzaty i Romana oraz mojego rodzeństwa: Sebastiana, Dawida, Dagmary, Kajetana i Jeremiasza. Mieszkamy w Bukowie.
Dzień dobry, nazywam się Mateusz Klepek. Swoje urodzinki będę obchodził 7 października, bo urodziłem się tego dnia o godz. 8.50. Moje wymiary: 52 cm i 3190 g. Pozdrowienia dla rodziców: Wojciecha i Marzeny z Turzy Śl.
Cześć, nazywam się Jolanta Raj, jestem nową mieszkanką Marklowic. Urodziłam się 7 października o godz. 16.45. Moje wymiary: 57 cm
i 3530 g. Jestem pierwszym dzieckiem Bogusławy i Krzysztofa z Marklowic.
Cześć, mam na imię Dawid. Pierwszy raz uśmiechnąłem się do mojej mamy 6 października o godz. 0.45. Moje wymiary: 58 cm i 3600 g. Pozdrowienia dla rodziców: Krystyny i Artura Matura oraz rodzeństwa: Tomasza, Marcina, Bartosza i Natali. Mieszkamy w Wodzisławiu Śl.
Nazywam się Klaudia Nikiel, urodziłam się
9 października o godz. 0.45. Moje wymiary: 58 cm i 3600 g. Jestem pierwszym dzieckiem Moniki i Klaudiusza Nikiel z Jastrzębia Zdroju.
Witam, mam na imię Natalia. Świat przywitał mnie 9 października o godz. 19.55. Moje wymiary: 55 cm i 3450 g. Moi rodzice to: Dariusz i Katarzyna Szymanek z Wodzisławia Śl. Jak podrosnę, to będę się bawiła z moim braciszkiem Patrykiem.
Witam! Nazywam się Vanessa Stabla, urodziłam się 8 października o godz. 16.00. Moje wymiary: 52 cm i 3120 g. Buziaczki dla rodziców: Angeliki i Andrzeja z Wodzisławia Śl.
Mam na imię Emilia, urodziłam się 8 października o godz. 7.35. Moje wymiary: 51 cm i 2650 g. Jestem pierwszym dzieckiem Magdaleny i Marka Turczyn z Jastrzębia Zdroju.