Numer: 49 (201)
Data wydania: 03.12.03
- Witam, nazywam się Kaja Materzok. Świat przywitał mnie 7 listopada o godz. 13.00. Moje wymiary: 51 cm i 2420 g. Pozdrawiam rodziców Mirellę i Henryka z Wodzisławia. Całuski również dla siostry Mai.
- Cześć, nazywam się Julia Messaoudi. Świat przywitał mnie 13 listopada o godz. 19.25. Moje wymiary: 51 cm i 2860 g. Jestem pierwszym dzieckiem Marzeny i Mounji z Wodzisławia.
- Dzień dobry, nazywam się Olivia Fligiel. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 14 listopada o godz. 9.00. Zaraz po urodzeniu mierzyłam 58 cm i ważyłam 4250 g. Całuski dla rodziców Gabrieli i Waldemara z Wodzisławia Śl. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
- Witam, mam na imię Tobiasz. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 7 listopada o godz. 8.20. Moje wymiary: 54 cm i 2560 g. Jestem pierwszym dzieckiem Anety i Tomasza Winklerów z Marklowic.
- Cześć, mam na imię Aurelia. Świat przywitał mnie 9 listopada o godz, 1.40. Moje wymiary: 48 cm i 2480 g. Uściski dla moich rodziców Patrycji i Marcina Grymów z Łazisk Rybnickich. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
- Dzień dobry, nazywam się Sandra Bolik. Mama pierwszy raz widziała mój śmiech 13 listopada o godz. 17.00. Moje wymiary: 52 cm i 2800 g. Jestem pierwszym dzieckiem Małgorzaty i Wojciecha z Olzy.
- Witam, mam na imię Łukasz. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 12 listopada o godz. 8.15. Moje wymiary: 48 cm i 2700 g. Całuski dla rodziców Doroty i Adama Adamczyków z Czyżowic. Pozdrawiam również moje rodzeństwo Michała i Zuzię.
- Dzień dobry, nazywam się Filip Kamil. Na świat przyszedłem 12 listopada o godz. 10.25. Moje wymiary: 53 cm i 2800 g. Jestem pierwszym dzieckiem Darii i Sebastiana Piątków z Wodzisławia.
- Cześć, nazywam się Weronika Kubica. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 13 listopada o godz. 11.00. Moje wymiary: 53 cm i 3160 g. Uściski dla rodziców Katarzyny i Marka oraz braciszka Mateusza z Bluszczowa.