Noworodki
Nazywam się Kevin Nowomiejski. Świat przywitał mnie 8 lutego o godz. 10.35. Moje wymiary po urodzeniu 3810 g i 57 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Mireli i Mariusza z Gołkowic.
Dzień dobry, jestem synem Katarzyny Gientkowskiej i Jarosława Dtmer z Radlina. Rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Moje wymiary po urodzeniu: 3300 g i 53 cm. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
Witam, mam na imię Wiktoria. Świat przywitał mnie 3 lutego o godz. 3.05. Moje wymiary po urodzeniu: 3400 g i 57 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Agnieszki i Marcina Hogielów z Pszowa.
Cześć, mam na imię Emilia. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 8 lutego o godz. 16.40. Moje wymiary po urodzeniu 3450 g i 55 cm. Pozdrawiam rodziców Katarzynę i Marcina Rduchów z Marklowic oraz mojego braciszka Kacpra.
Cześć, mam na imię Julia. Na świecie pojawiłam się 2 lutego o godz. 3.15. Moje wymiary po urodzeniu: 3750 g i 54 cm. Jestem córką Anny i Jarosława Szewców z Pszowa. Pozdrawiam rodzeństwo Dagmarę i Martynę.
Cześć, nazywam się Wiktor Pastusiak. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 2 lutego o godz. 10.20. Moje wymiary po urodzeniu: 3500 g i 56 cm. Pozdrawiam rodziców Katarzynę i Tomasza oraz siostrzyczkę Patrycję z Czernicy.
Dzień dobry, mam na imię Kinga. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 7 lutego o godz. 16.15. Moje wymiary po urodzeniu: 3700 g i 58 cm. Całuski dla mamy Izabeli i taty Zbigniewa Małgorzewiczów z Wodzisławia. Uściski również dla mojego braciszka Przemka.
Dzień dobry, nazywam się Magda Konsek. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 31 stycznia o godz. 14.10. Moje wymiary po urodzeniu: 3250 g i 54 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Dagmary i Marka z Rydułtów.
Dzień dobry, mam na imię Kamil. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 2 luty o godz. 19.40. Moje wymiary po urodzeniu: 3550 g i 55 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Michaliny i Grzegorza Rykowskich z Radlina.