Noworodki
Cześć, nazywam się Tomasz Szymon Olszewski. Urodziłem się 13 lutego o godz 8.41. Moje wymiary po urodzeniu: 3000 g. i 52 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Katarzyny i Sylwestra z Rybnika.
Cześć, nazywam się Julia Banaś. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 10 lutego o godz. 14.15. Moje wymiary po urodzeniu 1640 g i 50 cm. Pozdrawiam mamę Ewę i tatę Adriana z Rydułtów. Całuski również dla rodzeństwa Adriana, Dżesiki i Kamila.
Cześć, na imię mam Dominik. Urodziłem się 6 lutego o godz. 8.55. Moje wymiary po urodzeniu: 4600 g. i 59 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Jolanty i Marcina Kowalczyków ze Stanowic.
Dzień dobry, rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia, nazwisko będę nosił Piontek. Urodziłem się 15 lutego o godz. 13.50. Moje wymiary po urodzeniu: 3250 g i 55 cm. Pozdrawiam rodziców Grażynę i Jana oraz moje rodzeństwo Paulinę, Artura i Kamila. Mieszkamy w Żytniej.
Dzień dobry, mam na imię Daniel. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 9 lutego o godz. 14.15. Moje wymiary po urodzeniu: 2800 g i 50 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Andrzeja Burków z Wodzisławia.
Dzień dobry. Jestem córką Katarzyny i Franciszka Trybusiów, rodzice nie wybrali dla mnie jeszcze imienia. Moje wymiary po urodzeniu: 2076 g i 51 cm. Urodziłam się 9 lutego o godz. 00.50. Jestem ich pierwszym dzieckiem, mieszkamy w Marklowicach.
Witam, na imię mam Paweł. Świat przywitał mnie 10 lutego o godz. 11.55. Moje wymiary po urodzeniu: 2550 g i 51 cm. Uściski dla rodziców Edyty i Jacka Filasów oraz mojej siostrzyczki 4-letniej Justynki z Wodzisławia Śl.
Witam, nazywam się Jakub Bidziński. Świat przywitał mnie 10 lutego ogodz. 10.25. Moje wymiary po urodzeniu: 3850 g i 58 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Moniki i Michała z Wodzisławia.
Witam, nazywam się Bianka Michnik. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 10 lutego o godz. 9.15. Moje wymiary po urodzeniu: 2880 g i 53 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Edyty i Arkadiusza z Marklowic.