Noworodki
Witajcie! Mam na imię Magda. Przyszłam na świat 20 września, o godzinie 13.53. Moje wymiary po urodzeniu to 3300 g i 54 cm. Przesyłam całuski moim wspaniałym rodzicom, Ewelinie i Mariuszowi Copom z Rydułtów. W domu czeka na mnie starszy o cztery lata brat, Adaś.
Dzień Dobry! Jestem uroczym chłopczykiem. Urodziłem się 20 września, o godzinie 20. Miałem 3300 g i 55 cm. Pozdrawiam moich kochanych rodziców, Danutę i Arkadiusza Kühn z Krzyżanowic oraz mojego starszego brata, Mateusza.
Pozdrawiam wszystkich! Jestem śliczną dziewczynką. Po raz pierwszy mamusia wzięła mnie na ręce 20 września, o godzinie 12.20. Moje wymiary po urodzeniu to 3000 g i 50 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Sabinie i Leszkowi Merkel oraz starszej siostrzyczce Julii. Mieszkamy w Gaszowicach.
Cześć! Nazywam się Przemek. Mama po raz pierwszy zobaczyła mnie 17 września, o godzinie 10.38. Po urodzeniu ważyłem 3900 g i miałem 57 cm. Pozdrawiam moich wspaniałych rodziców, Monikę i Adama Buglów z Pogrzebienia. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
Witajcie! Otrzymałem od rodziców rzadkie imię Nataniel. Przyszedłem na świat 20 września, o godzinie 10.36. Moje wymiary to 3250 g i 54 cm. Przesyłam gorące podzdrowienia moim kochanym rodzicom, Agnieszce i Damianowi Fiołkom oraz mojemu czteroletniemu braciszkowi, Kamilowi. Mieszkamy w Jejkowicach.
Dzień dobry! Jestem uroczym chłopczykiem. Urodziłem sie 22 września, o godzinie 10.30. Po urodzeniu ważyłem 2600 g i miałem 50 cm. Dziękuję moim kochanym rodzicom Mireli i Arkadiuszowi Szpakom. Mieszkamy w Pszowie.
Cześć! Jestem śliczną dziewczynką - córeczką Blandyny i Łukasza Henselów w Rydułtów. Przyszłam na świat 20 września, o godzinie 2.00. Moje wymiary to 2800 g i 50 cm. Przesyłam całuski całej mojej rodzinie.
To ja - Emilia. Mama po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 22 września, o godzinie 14.30. Po urodzeniu ważyłam 3800 g i miałam 56 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Irenie i Andrzejowi Szewczykom. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Raciborzu.
Witajcie! Jestem synem Aleksandry i Krzysztofa Cheł-stowskich z Rybnika. Moja mama po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 20 września, o godzinie 11.20. Moje wymiary to 3300 g i 55 cm. Pozdrawiam wszystkich.