Fotonowinki
Dzień dobry, mam na imię Karolina. Urodziłam się 2 września o godzinie 15.50. Ważyłam wtedy 2850 g i miałam 53 cm długości. Jestem drugim dzieckiem Wiolety i Krzysztofa Makosiów z Pszowa. W domu czeka już na mnie mój brat Kamil.
Witajcie! Mam na imię Laura. Przyszłam na świat 29 sierpnia o godzinie 16.20. Zaraz po urodzeniu ważyłam 3510 g i miałam 50 cm długości. Jestem córeczką Joli i Zbyszka Staniczków z Czyżowic. Pozdrawiam mojego braciszka Jakuba.
Witam! Nazywam się Magda Czerny. Moja mama przytuliła mnie po raz pierwszy 4 września o godzinie 13.35. Tuż po przyjściu na świat moja waga wynosiła 2650 g, a długość 50 cm. Jestem córeczką Mirosławy i Michała z Rydułtów. Pozdrawiam mojego brata Mateusza.
Witajcie! Mam na imię Martyna. Przyszłam na świat 18 sierpnia o godzinie 12.00. Zaraz po urodzeniu ważyłam 3690 g i miałam 57 cm długości. Jestem pierwszym dzieckiem Elżbiety i Jarosława z Jastrzębia.
Witajcie! Mam na imię Natalia. Przyszłam na świat 28 sierpnia o godzinie 17.00. Zaraz po urodzeniu ważyłam 3740 g i miałam 56 cm długości. Jestem córeczką Sabiny i Bogusława Sojków z Jastrzębia.
Ten malutki przystojniak to ja Kamil i moi rodzice Joanna i Witold Gamonowie z Wodzisławia. Świat przywitał mnie 20 sierpnia o godzinie 9.40. Zaraz po urodzeniu ważyłem 2750 g i miałem 52 cm długości.
Witam! Ten mały przystojniak to ja, synek Doroty i Adama Papciaków z Marklowic. Świat przywitał mnie 21 sierpnia o godzinie 10.45. Zaraz po urodzeniu ważyłem 3290 g i miałem 52 cm długości. W domu czeka już na mnie mój braciszek Patryk.
Nazywam się Paulina Grzegorzek. Świat przywitał mnie 29 sierpnia o godzinie 12.20. Zaraz po urodzeniu ważyłam 4200 g i miałam 59 cm długości. Jestem pierwszym dzieckiem Magdaleny i Leszka z Gorzyc.
Cześć! Ten uroczy maluszek na zdjęciu to ja. Rodzice jeszcze nie wybrali dla mnie imienia. Urodziłem się 20 sierpnia o godzinie 16.35. Ważyłem wtedy 3450 g i miałem 56 cm wzrostu. Jestem trzecią pociechą Magdaleny i Grzegorza z Gorzyc. Pozdrawiam moje starsze rodzeństwo - brata Romka i siostrę Klaudię.
Witam! Ten mały przystojniak to ja – Sebastian, synek Patrycji i Adama Brzezinków z Jejkowic. Świat przywitał mnie 30 sierpnia o godzinie 8.50. Zaraz po urodzeniu ważyłem 3160 g i miałem 53 cm długości.
Dzień dobry! Nazywam się Wojtuś Ciuberek. Przyszedłem na świat 1 września o godzinie 17.55. Zaraz po urodzeniu ważyłem 3150 g i miałem 55 cm długości. Jestem drugim dzieckiem Sylwii i Marcina z Syryni.
Cześć! Ta śliczna mała dziewczynka to ja – Amelia Jagiełło. Urodziłam się 3 września o godzinie 20.40. Zaraz po przyjściu na świat ważyłam 3340 g i miałam 56 cm długości. Jestem drugą pociechą Edyty i Arkadiusza z Gorzyc. Przesyłam buziaki mojemu bratu Jeremiaszowi.
Witam! Nazywam się Beata Fojt. Moja mama przytuliła mnie po raz pierwszy 4 września o godzinie 15.30. Tuż po przyjściu na świat moja waga wynosiła 4150 g, a długość 58 cm. Jestem córeczką Ilony i Grzegorza z Boguszowic.
Witam! Nazywam się Dominik Grzonka. Urodziłem się 5 września o godzinie 1.00. Tuż po przyjściu na świat moja waga wynosiła 3050 g, a długość 54 cm. Jestem pierwszym synkiem Moniki i Łukasza z Godowa.
Nazywam się Dominik Kurp. Świat przywitał mnie 28 sierpnia o godzinie 13.25. Zaraz po urodzeniu ważyłem 3120 g i miałem 53 cm długości. Jestem drugim synkiem Oli i Grzegorza z Jastrzębia. Pozdrawiam mojego brata Dawida.
Cześć! Ten uroczy maluszek na zdjęciu to ja - Emilia. Urodziłam się 29 sierpnia o godzinie 18.20. Ważyłam wtedy 3500 g i miałam 55 cm wzrostu. Jestem pierwszą pociechą Moniki i Kacpra Nowaków z Wodzisławia.
Cześć! Ta urocza dziewczynka na zdjęciu to ja – Kinga i moja siostra Patrycja. Świat przywitał mnie 10 sierpnia o godzinie 22.59. Ważyłam wtedy 3250 g i miałam 55 cm wzrostu. Jestem córeczką Iwony i Zbigniewa z Pszowa.
Dzień dobry! To śliczne maleństwo na zdjęciu to ja - Jessica. Urodziłam się 27 sierpnia o godzinie 16.00. Zaraz po przyjściu na świat ważyłam 3100 g i miałam 53 cm długości. Jestem córeczką Andżeliki i Marka Goików z Czyżowic. Pozdrawiam serdecznie moje starsze siostry.
Witajcie! Mam na imię Julia. Przyszłam na świat 28 sierpnia o godzinie 9.25. Zaraz po urodzeniu ważyłam 3150 g i miałam 51 cm długości. Jestem pierwszym dzieckiem Justyny i Mariusza Kubećków z Rybnika.
Dzień dobry! Ta śliczna mała dziewczynka to ja Julia. Moja mamusia Jola przytuliła mnie po raz pierwszy 28 sierpnia o godzinie 15.50. Zaraz po przyjściu na świat ważyłam 3040 g i miałam 54 cm długości. Mieszkamy w Olzie.
Nazywam się Justyna Kubatko. Świat przywitał mnie 29 sierpnia o godzinie 0.15. Zaraz po urodzeniu ważyłam 2970 g i miałam 52 cm długości. Jestem pierwszym dzieckiem Sylwii i Marcina z Tworkowa.
Dzień dobry! Mam na imię Kacper. Przyszedłem na świat 4 września o godzinie 16.05. Zaraz po urodzeniu ważyłem 3800 g i miałem 57 cm długości. Jestem synkiem Moniki i Tomasza z Wodzisławia.