Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
ale bym takiego karpika zjadł najlepsze są w occie,tylko ciężko się je robi(twarde mają kręgosłupy i ciężko im łby się urywa) ale potem to tylko palce lizać.ostatnio złapałem takiego prawie 8 kg to w wędzarniku zawisł-pyszny.niewiem czemu niby karpiarze-świniarze je wypuszczają,takie pyszne mięso mają!!wszystkie jak jeden zjadam i nie myśle o wypuszczaniu.zafutrować,złapać,zjeść-takie jest moje motto.KARP=ŚWINIANapisany przez ~lubiekarpiki, 27.06.2011 22:16
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.117.92.86 / ec2-18-117-92-86.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)