Fotonowinki
Witajcie! Nazywam się Fabian Grzibek i urodziłem się w sylwestra. Rodzice ujrzeli mnie o godz. 8:17. Ważyłem 2540 g i mierzyłem 53 cm. Mamusia Joanna z tatusiem Piotrem byli bardzo szczęśliwi. Mieszkamy wszyscy w Owsiszczach.
Oto ja – Jessica Kampka. Przyszłam na świat 29 grudnia. Ranny ze mnie ptaszek, bo pojawiłam się już o godz. 5:30. Odnotowano wtedy moją wagę – 3800 g i długość – 56 cm. Moimi rodzicami są Sebastian i Janina. Dołączyłam do wesołej rodzinki, którą tworzą jeszcze trzyletni Mateusz i starsza ode mnie o niespełna rok Simona. Mieszkamy w Kobyli.
Kornice zyskały kolejną mieszkankę. W chwili gdy mnie uwieczniono na fotografii nie miałam jeszcze imienia. Mama Bożena Dorowska zastanawiała się wtedy nad Magdą. Urodziłam się w sylwestra o godz. 9:25. Ważyłam 3500 g i mierzyłam 52 cm. Moi rodzice – Bożena i Henryk – mają teraz 2 córeczki. Siostra Dominika ma 2,5 roku.
Kochani raciborzanie! Dołączyłam do Was w Nowy Rok o godz. 17:15. Mam na imię Marta i jestem pierwszym dzieckiem Anny i Wojciecha Ohrzelów. Po porodzie ważyłam 3 kg i mierzyłam 54 cm.
Kiedy cały świat bawił się na balach sylwestrowych, ja pojawiłem się w rodzinie Kmiecików. Justyna, Marek i mój dziesięcioletni brat Jacek bardzo się ucieszyli. Mam na imię Jakub i mogę pochwalić się niezłą wagą 4560 g oraz wzrostem 59 cm. Urodziłem się o godz. 21:05.
To ja – Martyna Pałka. Jestem z Wami od 27 grudnia. Urodziłam się o godz. 20:10. Ważyłam 3260 g i mierzyłam 52 cm. Rodzice Agata i Leszek byli zachwyceni swoim pierwszym dzieckiem.