Fotonowinki
Ten mała ślicznotka na zdjęciu to ja, Paulina Aleksandrowicz! Przyszłam na świat 4 września o godz. 12.05. Ważyłam 4050 g i miałam 57 cm. Moimi rodzicami są Edyta i Andrzej. Mam 10-letnią siostrzyczkę Wioletę. Mieszkamy w Borucinie.
Ta mała dziewczynka na zdjęciu to ja, Alicja, córeczka Bożeny i Krzysztofa, ich pierwsze dziecko. Mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy 5 września. Kiedy przyszłam na świat była godz. 20.15. Ważyłam 3300 g i miałam 56 cm długości. Mieszkam w Syryni. Całuski dla wszystkich najbliższych!
Hej, witajcie! Mam na imię Ola. Jestem córeczką Doroty i Romana Chroboków. Przyszłam na świat 3 września o godz. 21.05. Ważyłam 3600 g i miałam 55 cm. Mam 8-letniego braciszka Marcina. Mieszkamy w Raciborzu.
Witajcie! To maleństwo na zdjęciu to ja, córeczka Agnieszki i Krystiana Czogałów. Urodziłam się 31 sierpnia. Wtedy to - o godz. 21.10 - szpitalną ciszę przerwał mój donośny krzyk. Ważyłam 3800 g przy długości 59 cm. Rodzice są bardzo szczęśliwi, że jestem już na świecie! Mam 4-letnią siostrzyczkę Karolinę. Mieszkamy w Bieńkowicach.
To ja, Natalia Dziadkowiec, córeczka Grażyny i Krzysztofa. Świat przywitał mnie 30 sierpnia o godz. 10.42. Po urodzeniu ważyłam 4 kg i miałam 57 cm. Mieszkam w Raciborzu.
Cześć! Mam na imię Piotruś. Przyszedłem na świat 3 września o godz. 8.30. Moimi rodzicami są Katarzyna i Michał Kondysowie. Jestem ich pierwszym dzieckiem. W dniu urodzin ważyłem 2860 g i miałem 55 cm. Cudownie już być na świecie i poznawać wszystko co mnie otacza! Mieszkam w Cyprzanowie.
Jakub Kijek to właśnie ja! Jestem synkiem Anny i Łukasza, ich wielkim skarbem. 5 września o godz. 3.50, mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy. To była wzruszająca chwila. Wszyscy bardzo mnie kochają. W dniu narodzin ważyłem 3200 g przy długości 54 cm. Mieszkamy w Kuźni Raciborskiej.
Cześć! To ja, Marek, synek Urszuli i Pawła Klugerów. Jestem ich drugą pociechą, po 9-letnim Romku. Przyszedłem na świat 5 września o godz. 19.30. Ważyłem 3330 g przy długości 56 cm. Mieszkam w Rudach.
Przyszedłem na świat 5 września 30 minut po północy. Ważyłem 3580 g przy długości 55 cm. Teraz powoli poznaję otaczający mnie piękny świat. Bardzo kocham moich rodziców Gabrielę i Mirosława Kozaków. Mieszkamy w Chałupkach.
Urodziłem się 2 września o godz. 12.30. Wtedy też po raz pierwszy ujrzała mnie i ucałowała moja kochana mamusia Anna. Tatuś Rafał miał łzy w oczach ze szczęścia. Będę nosił nazwisko Łyko. W dniu narodzin ważyłem 2240 g i miałem 49 cm. Mieszkam w Raciborzu.
Dzień dobry! Mam na imię Mateusz. Jestem synkiem Barbary i Piotra Skoczewskich, ich pierwszym dzieckiem. Przyszedłem na świat 5 września o godz. 17.55. Ważyłem 3190 g i miałem 54 cm. Mieszkamy w Raciborzu.